top of page

Ми пропонуємо готову косметику для щоденного догляду за шкірою.

Масло з алое – заспокійливий засіб: солодкий мигдальł, рекомендований для всіх типів шкіри, особливо схильної до вугрів і подразненої шкіри. Має зволожуючу, пом'якшувальну та регенеруючу дію. Живить шкіру та захищає її від зовнішніх факторів.

Масляний екстракт алое 20% це цінна речовина, що володіє зволожуючими, пом'якшувальними, заспокійливими та бактерицидними властивостями. Крім того, він прискорює загоєння ран, стимулює клітини до більш швидкої регенерації та усуває подразнення. Він також має властивості проти старіння. Ідеальний препарат для догляду за сухою, подразненою та зрілою шкірою.

Масло солодкого мигдалюХолодного віджиму він також багатий на такі вітаміни, як: A, B2, E, D, а високий вміст вітаміну E сприяє зменшенню вільних радикалів.

Має зволожуючу, регенеруючу та протизморшкову дію, захищає та живить шкіру, робить її гладкою та приємною на дотик.

Це масло підходить для всіх типів шкіри. Легко вбирається і не залишає жирного шару. Можна використовувати безпосередньо на шкірі.

Рекомендується особливо для догляду за дитячою шкірою, тому що він дуже м'який і не має подразнюючих властивостей.

Використовується для лікування екземи та профілактики розтяжок, а також як доповнення до косметичних засобів – помітно омолоджує шкіру та надає їй гарного вигляду. При систематичному застосуванні є дуже хорошим пом'якшувачем, тобто розгладжує шкіру.

каприлова це суміш жирних кислот, отриманих з кокосової олії, етерифікованої гліцерином. Він має здатність утримувати воду в шкірі, створюючи бар'єр на її поверхні. Це нейтральна олія, чудова змащуюча та розгладжувальна речовина, яка забезпечує належний захист шкіри. Робить шкіру м'якою, еластичною та гладкою. Він також має консервуючі властивості.  Каприл отримують в результаті етерифікації гліцерином. Одержуємо складний ефір каприлової кислоти та насиченої капринової кислоти. Дуже часто використовується в косметичних рецептах завдяки своїм властивостям: нейтральний, безбарвний і без запаху, а також міцний і легкорозчинний.

Вітамін Е Вважається еліксиром молодості та здоров'я. Він є одним із факторів, що гальмують процес старіння клітин і бере участь у забезпеченні організму киснем. Прискорює лікування опіків, розгладжує та еластично рубці, захищає від сонячного випромінювання.

Захищає жировий шар епідермісу, підвищує його м'якість і еластичність. Підтримує лікування себорейного дерматиту, акне та почервоніння. Він міститься в багатьох рослинних продуктах, наприклад, листових овочах, нерафінованих злаках і рослинних оліях. Також його багато в листі м'яти, кропиві, брокколі і шпинаті.

Вітамін Е стійкий до високих температур, не чутливий до сильних кислот і лугів, не розчиняється у воді, але руйнується під впливом світла і кисню.

Ши СвітлийЦе ідеальний пом’якшувальний засіб для всіх типів кремів, масел і лосьйонів, особливо в поєднанні з зволожуючими інгредієнтами. SheaLight добре поєднується з багатьма активними інгредієнтами, що використовуються в кремах і сироватках для обличчя, полегшуючи приготування косметики для чутливої та зрілої шкіри.

Масло з алое - заспокійливий засіб

Артикул: 5900718900164
  • Зберігання

    При температурі до 21°С.

  • використання

    Наносити на очищену шкіру обличчя

  • Інгредієнти

    Тригліцерид каприлу/каприну, олія насіння Helianthus Annuus, олія Dulcis Prunus Amygdalus (солодкого мигдалю), етиловий ефір масла ши, екстракт листя алое барбаденського, токоферилацетат, олія цедри цитрусового лимона, цитраль, лімонен

  • Обсяг

    15 мл

  • Матеріали для завантаження

     

  • Веганський продукт

    Так

  • Протипоказання

    брак

  • Status

    Wycofany z oferty

bottom of page